Back to Top

Online

 

OnlineOnline zichtbaar èn vindbaar zijn kan tegenwoordig op vele manieren. Van website tot sociale media!

 

Website

Een website is dé manier om uw organisatie of diensten te presenteren. Gegevens zijn altijd beschikbaar en voor bezoekers dan ook altijd bereikbaar.
Kleuren of voorkeuren aanleveren of juist een compleet ontwerp, het is allemaal mogelijk.
Naast het ontwerp zijn er voor de website diverse functies mogelijk. Denk aan een (geautomatiseerde) nieuwsbrief of gebruikers die een eigen pagina kunnen bewerken. Maar bovenal: een website moet functioneel en overzichtelijk zijn.
De website zelf bijhouden is door eenvoudige technieken heel goed mogelijk, het is natuurlijk ook mogelijk om dit te laten doen.

 

Sociale Media

Social media worden vandaag de dag door veel mensen gebruikt, dé kans om daar als organisatie op in te spelen. Door actief te zijn op Facebook, Twitter of Linkedin kan een groot publiek worden bereikt. Snel, simpel en effectief berichten plaatsen voor een groot publiek, met eventueel een verwijzing naar uw website.
Er kan voor worden gekozen om dergelijke sociale media te koppelen aan een website of aan elkaar, waardoor het beheer een stuk eenvoudiger wordt.

 

Beleidsstrategie
Het online actief zijn heeft vaak een bepaald doel. Wanneer deze doelstellingen helder zijn, kan hier efficiënt naar toe worden gewerkt en zal de online activiteit succesvoller zijn.
Het is goed om hier binnen uw organisatie heldere afspraken over te maken, of hiervoor een beleid op te stellen.

 

 

Een impressie van deze online diensten is te vinden in het Portfolio.