Back to Top

ICT Coördinator

 

ICT: Wat kán ik ermee?De term ICT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving en zeker niet uit het onderwijs. Dit is ook veelal terug te zien, echter de wijze waarop verschilt enorm. Waar ICT officieel de afkorting is voor Informatie- en Communicatietechnologie, staat de afkorting in het onderwijs vaak voor Internet, Computers en Tablets. Enkel het hebben van deze drie voorzieningen is dan al genoeg.
Echter: Wat draagt enkel het hebben van deze voorzieningen, los van de aanvulling op de inventarislijst, toe aan kwalitatief goed onderwijs?

Van 2015 tot 2020 was ik actief als ICT coördinator van Gearhing Onderwijsteam 7, waartoe 4 basisscholen in SWF behoren. Een zeer brede functie, met o.a. het uitvoeren van technische werkzaamheden, PR en social media strategie, het geven van workshops, de aanbesteding van devices en beleidsmatige werkzaamheden.

Sinds 2021 ben ik actief als ICT coördinator van Gearhing Onderwijsteam Noord, waartoe 11 basisscholen in de Greidhoeke behoren.